Resepti
Vohvelit kasvissosekeitosta mango-porkkanasalaatin ja fetan kera
Arvio: 5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
Vohvelit | ||
---|---|---|
1 | pkt | Apetit Kasvissosekeittoa (à 400 g) |
2 | kpl | kananmunaa |
1 | dl | maitoa |
2 | dl | vehnäjauhoja |
1 | tl | leivinjauhetta |
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
Mango-porkkanasalaatti | ||
2 | kpl | isoa porkkanaa |
1 | kpl | mangoa |
2 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
1 | kpl | sitruunan mehu |
2 | rkl | tuoretta minttua hienonnettuna |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
Lisukkeeksi | ||
150 | g | fetajuustoa |
Valmistusohjeet
1. Vohvelit: Sulata kasvissosekeitto ja sekoita sen joukkoon kananmunat, maito, vehnäjauhot, leivinjauhe ja öljy. Anna taikinan tekeytyä noin 15 minuuttia ja paista sitten vohveleiksi.
2. Tarjoile vohvelit suoraan vohveliraudasta kuumina ja rapeina murustellun fetajuuston ja mango-porkkanasalaatin kera.
3. Mango-porkkanasalaatti: Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi lastuiksi kuorimaveitsellä tai mandoliinilla. Kuori mango, leikkaa hedelmäliha kiven ympäriltä ja leikkaa ohuiksi lastuiksi. Laita porkkanat ja mangot kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, sitruunan mehu sekä hienonnettu minttu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.