Syksyn uutuutena kotimaista silakkaa pihvinä sekä sitruunainen risotto eväskippoon – pakastepizzat uudistuivat pohjaa myöden

Syksyn uutuutena kotimaista silakkaa pihvinä sekä sitruunainen risotto eväskippoon – pakastepizzat uudistuivat pohjaa myöden

Apetit Oyj, lehdistötiedote, 14.10.2022 klo 10.00 Apetitin syksyn uutuustuotteet Kotimainen Itämeren kalapihvi sekä Sitruunainen risotto & kana tuovat pakastealtaaseen uusia maukkaita ja helppoja makuelämyksiä arjen helpotukseksi. Pakastepizzavalikoimaan on puolestaan tullut täysin uusi Superior-sarja ja jo aiemminkin tutut pizzat paistetaan nyt uusilla pizzakivillä ja uusitulla reseptillä.

Kestäviä ruokavalintoja Itämeren silakasta

Itämeren kalapihvi on uusin lisä Apetitin lähikalatuotteisiin. Itämeren kalapihvin, kuten aikaisemmin markkinoille tuodun kalapuikonkin, pääraaka-aineena on Itämerestä Suomen aluevesiltä pyydetty MSC-sertifioitu silakka. 

”Itämeren kalapihvi on jatkoa Apetitin suosittuun, kestäviä ruokavalintoja mahdollistavaan kotimaiseen lähikalatuotesarjaan. Kalapihvit ovat helppo ja herkullinen keino lisätä lähikalaa lautaselle. Se tekee hyvää sekä ihmisille että Itämerelle, sillä silakanpyynnin myötä vesistöstä poistuu rehevöitymistä lisääviä ravinteita”, kertoo Apetitin viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Miika Kemilä

Pihveissä on luonnollinen mieto ja raikas kalan maku, joka sopii koko perheelle. Gluteeniton, laktoositon ja Sydänmerkillä varustettu Itämeren kalapihvi sopii moniin ruokavalioihin ja on vaivaton valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Itämeren kalapihvit toimivat mainiosti esimerkiksi kalatortillassa. Yhdessä hernemajoneesin kanssa tästä saa raikkaan ja rapean täytevaihtoehdon.

Italialaista tunnelmaa kotimaisessa Eväskipossa

Eväskippo -tuoteperhe sai syksyksi uuden herkullisen makuvaihtoehdon Apetit Sitruunainen risotto ja kana. Aidosta italialaisesta risottoriisistä ja parmesaanista valmistetun risoton kruunaa sitruunainen kastike. 

”Eväskippo on helppo valmisruokavaihtoehto, joka lämpenee vaivatta ja vikkelästi mikrossa noin kuudessa minuutissa. Sitruunainen risotto ja kana on pakastealtaan uusi trendikäs valmisruokien makuvariantti. Kotimainen grillattu broileri ja runsaat kasvikset on maustettu samettisella kastikkeella”, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Mari Pallonen.

Uusi maku täydentää Eväskippojen valikoimaa. Sitruunaisen risoton lisäksi makuvaihtoehtoja ovat Vuohenjuusto-pestopasta ja Lempeän tulinen kebab & riisi. Näistä löytyy varmasti jokaiselle suosikkimaku.

Pohjoinen kansa saa suosikkipizzansa maailman pohjoisimmalta pizzatehtaalta

Apetitin pizzauudistuksen pohjana – ihan kirjaimellisesti – on uusi juureen leivottu taikina. Juuri antaa taikinalle täyteläisen ja syvän maun. Kun pizza vielä paistetaan Pudasjärven pizzatehtaan kiviuunin uusilla italialaisilla pizzakivillä, saadaan pohjaltaan täydellisen rapsakka, mutta silti ilmava pizza. 

”Suomalaisten mieltymykset on otettu huomioon uusien pizzojen suunnittelussa ja raaka-aineiden valinnassa. Superior-pakastepizzaperheeseen kuuluu viisi jäsentä, joista kolme on lihaisia ja kaksi vegaanisia”, kertoo Pallonen.

Uudet pakastepizzat tarjoavatkin jokaiselle pizzannälkäiselle helpotusta. Superior pakastepizzasarjaan kuuluvat: aitoa AURA® juustoa sisältävä Americana, mehevän lihaisa Triple Meat, suomalaisten kestosuosikki Opera Special sekä tutut Apetit-maut Kasvisjauhis ja Vöner uudella pohjalla kiviuunissa paistettuna. 

Myös tutut Twin-pakkauksista löytyvät Havajana ja Pepperoni -pizzat sekä Apetitin pizzapohjat paistetaan uudistuksen myöstä italialaisilla pizzakivillä.

Tuotelinkit


Tuotekuvat: apetit.emmi.fi

Lisätietoja: Miika Kemilä, viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö, puh. 010 402 4044

Kuvaliitteet



Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 284 miljoonaa euroa.