Resepti
Ainekset
| 0,3 | kg | Kananmuna |
| 0,4 | kg | Sokeria |
| 0,015 | kg | Vaniljasokeri |
| 0,35 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
| 0,3 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,25 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
| 0,4 | kg | Täysjyvävehnäjauhoja |
| 0,02 | kg | Leivinjauhe |
| 0,6 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| Kiille ja koristelu: | ||
| 0,4 | kg | Vettä |
| 0,14 | kg | Sokeri hyytelö |
Valmistusohjeet
- Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
- Lisää joukkoon juokseva margariini, kasvirasvasekoite sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina.. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa omenakuutiot pinnalle. Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on n. 90 astetta. Anna piirakan jäähtyä. Valmista kiille: kuumenna vesi kiehuv
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti