Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
| 1,7 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| 0,8 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
| 0,3 | kg | Sokeria |
| 0,08 | kg | Perunajauho |
| 1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
| Voiteluun: | ||
| Kananmuna | ||
| Pinnalle: | ||
| Sokeri tomu |
Valmistusohjeet
- Sekoita Omenakuutiot, Mansikka-Raparperi, sokeri ja perunajauhot keskenään voidellussa GN 1/1 -40 mm vuoassa.
- Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi. Voitele kananmunalla. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes kukko on saanut kauniin värin.
- Ripota valmiin kukon pinnalle tomusokeria.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti