Resepti

Mansikka-Raparperi-Omenakukko

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
1,7 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,8 kg Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste
0,3 kg Sokeria
0,08 kg Perunajauho
1 kg Ruismurotaikinaa, Kultasula
Voiteluun:
Kananmuna
Pinnalle:
Sokeri tomu

Valmistusohjeet

  1. Sekoita Omenakuutiot, Mansikka-Raparperi, sokeri ja perunajauhot keskenään voidellussa GN 1/1 -40 mm vuoassa.
  2. Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi. Voitele kananmunalla. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes kukko on saanut kauniin värin.
  3. Ripota valmiin kukon pinnalle tomusokeria.
Mansikka-Raparperi-Omenakukko
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske