Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
1,7 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
0,8 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
0,3 | kg | Sokeria |
0,08 | kg | Perunajauho |
1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
Voiteluun: | ||
Kananmuna | ||
Pinnalle: | ||
Sokeri tomu |
Valmistusohjeet
- Sekoita Omenakuutiot, Mansikka-Raparperi, sokeri ja perunajauhot keskenään voidellussa GN 1/1 -40 mm vuoassa.
- Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi. Voitele kananmunalla. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes kukko on saanut kauniin värin.
- Ripota valmiin kukon pinnalle tomusokeria.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |