Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
0,85 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
1,25 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste |
0,03 | kg | Perunajauhoja |
0,17 | kg | Sokeria |
Pinnalle: | ||
0,3 | kg | Laktoositonta 70 -margariinia |
0,006 | kg | Kardemummaa, jauhettu |
0,35 | kg | Isoja Täysjyväkaurahiutaleita |
0,3 | kg | Fariinisokeria |
Valmistusohjeet
- Sekoita keskenään kohmeinen mansikka-raparperisekoitus, omenakuutiot, perunajauhot ja sokeri. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Sekoita keskenään sulatettu margariini, kardemumma, kaurahiutaleet ja fariinisokeri. Levitä massa vuokaan hedelmä-marjasekoituksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes paistos on saanut kauniin värin ja on kypsää. Kypsennysaika riippuu tuotteiden lähtölämpötiloista, tarkkaile paistoa. Tarjoa paistos vaniljavaahdon tai jäätelön kera.
![Mansikka-raparperi-omenapaistos](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/kaurapaistos.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |