Resepti

Mansikka-raparperi-omenapaistos

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0,85 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
1,25 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste
0,03 kg Perunajauhoja
0,17 kg Sokeria
Pinnalle:
0,3 kg Laktoositonta 70 -margariinia
0,006 kg Kardemummaa, jauhettu
0,35 kg Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
0,3 kg Fariinisokeria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita keskenään kohmeinen mansikka-raparperisekoitus, omenakuutiot, perunajauhot ja sokeri. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  2. Sekoita keskenään sulatettu margariini, kardemumma, kaurahiutaleet ja fariinisokeri. Levitä massa vuokaan hedelmä-marjasekoituksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes paistos on saanut kauniin värin ja on kypsää. Kypsennysaika riippuu tuotteiden lähtölämpötiloista, tarkkaile paistoa. Tarjoa paistos vaniljavaahdon tai jäätelön kera.
Mansikka-raparperi-omenapaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske