Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
| 0,85 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| 1,25 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
| 0,03 | kg | Perunajauho |
| 0,17 | kg | Sokeria |
| Pinnalle: | ||
| 0,3 | kg | Laktoositonta 70 -margariinia |
| 0,006 | kg | Kaardemumma jauhe |
| 0,35 | kg | Isoja Täysjyväkaurahiutaleita |
| 0,3 | kg | Fariinisokeri |
Valmistusohjeet
- Sekoita keskenään kohmeinen mansikka- raparperisekoitus, omenakuutiot, perunajauhot ja sokeri. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Sekoita keskenään sulatettu margariini, kardemumma, kaurahiutaleet ja fariinisokeri. Levitä massa vuokaan hedelmä-marjasekoituksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes paistos on saanut
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti