Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
| 1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
| Täyte: | ||
| 0,75 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| 0,5 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
| 0,2 | kg | Sokeria |
| 0,008 | kg | Vaniljasokeri |
| 0,005 | kg | Kaardemumma jauhe |
| 0,008 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,24 | kg | Kananmuna |
Valmistusohjeet
- Nosta sulaneet taikinalevyt mukana olevan leivinpaperin avulla GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille. Nipistä sauma kiinni.
- Levitä kohmeiset omenakuutiot taikinan päälle vuokaan. Valmista täyte sekoittamalla muut ainekset keskenään, lisää viimeisenä neste ja kananmunat, näin saat massan helposti tasaiseksi.. Kaada juustotäyte vuokaan. Kypsennä juustotorttu kiertoilmauuni
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti