Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
Täyte: | ||
0,75 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
0,5 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
0,2 | kg | Sokeria |
0,008 | kg | Vaniljasokeria |
0,005 | kg | Kardemummaa, jauhettu |
0,008 | kg | Maissitärkkelystä |
0,2 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,24 | kg | Kananmunia |
Valmistusohjeet
- Nosta sulaneet taikinalevyt mukana olevan leivinpaperin avulla GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille. Nipistä sauma kiinni.
- Levitä kohmeiset omenakuutiot taikinan päälle vuokaan. Valmista täyte sekoittamalla muut ainekset keskenään, lisää viimeisenä neste ja kananmunat, näin saat massan helposti tasaiseksi.. Kaada juustotäyte vuokaan. Kypsennä juustotorttu kiertoilmauunissa n. 120 asteessa noin 50-60 minuuttia. Tarkista lämpötila oman uunin mukaan.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |