Resepti

Omena-tuorejuustopiirakka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
1 kg Ruismurotaikinaa, Kultasula
Täyte:
0,75 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,5 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,2 kg Sokeria
0,008 kg Vaniljasokeria
0,005 kg Kardemummaa, jauhettu
0,008 kg Maissitärkkelystä
0,2 l Kasvirasvasekoitetta
0,24 kg Kananmunia

Valmistusohjeet

  1. Nosta sulaneet taikinalevyt mukana olevan leivinpaperin avulla GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille. Nipistä sauma kiinni.
  2. Levitä kohmeiset omenakuutiot taikinan päälle vuokaan. Valmista täyte sekoittamalla muut ainekset keskenään, lisää viimeisenä neste ja kananmunat, näin saat massan helposti tasaiseksi.. Kaada juustotäyte vuokaan. Kypsennä juustotorttu kiertoilmauunissa n. 120 asteessa noin 50-60 minuuttia. Tarkista lämpötila oman uunin mukaan.
Omena-tuorejuustopiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Reseptin tuotteet