Resepti

Palsternakka-focaccia ja hernelevite

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,8 kg Vettä
0,044 kg Hiiva kuivattu annospussi
0,02 kg Suolaa
0,95 kg Vehnäjauho
0,3 kg VegyuPalsternakkapyreetä
0,1 kg Oliiviöljy
Lisäksi:
0,6 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,6 kg Maitorahka laktoositon
0,1 kg Pestokastike

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja osa vehnäjauhoista. Lisää palsternakkapyree, öljy ja loput vehnäjauhot. Vaivaa ja levitä leivinpaperilla vuorattuun GN-vuokaan. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia. Soseuta herneet ja lisää joukkoon rahka sekä pesto. Tarjoa focaccian kanssa.
Palsternakka-focaccia ja hernelevite
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske