Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,8 | kg | Vettä |
| 0,044 | kg | Hiiva kuivattu annospussi |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,95 | kg | Vehnäjauho |
| 0,3 | kg | VegyuPalsternakkapyreetä |
| 0,1 | kg | Oliiviöljy |
| Lisäksi: | ||
|---|---|---|
| 0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
| 0,6 | kg | Maitorahka laktoositon |
| 0,1 | kg | Pestokastike |
Valmistusohjeet
- Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja osa vehnäjauhoista. Lisää palsternakkapyree, öljy ja loput vehnäjauhot. Vaivaa ja levitä leivinpaperilla vuorattuun GN-vuokaan. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia. Soseuta herneet ja lisää joukkoon rahka sekä pesto. Tarjoa focaccian kanssa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti