Resepti

Ruusunmarja-omenarahka

Ainekset

2,5 kg Maitorahka laktoositon
2 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
1,5 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,85 kg Sokeria
0,1 kg Vaniljasokeri
2,5 kg Kerma vispi laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna ruusunmarja yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita maitorahkan joukkoon ruusunmarjasose, omenakuutiot, sokeri ja vaniljasokeri.
  2. Vaahdota kerma. Lisää vaahto kevyesti sekoittaen rahkaseoksen joukkoon. Voit lisätä joukkoon myös sitruunan mehua tai raastettua kuorta.
Ruusunmarja-omenarahka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske