Resepti

Ruusunmarja tuorepuuro

Ainekset

0,5 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
0,4 kg Kaurahiutale
0,003 kg Kaardemumma jauhe
0,005 kg Inkivääri jauhettu
1,5 kg Kaurajuomaa
0,2 kg Turkkilaista jogurttia, laktoositon
Tarjoiluun:
0,1 kg Pähkinöitä
0,04 kg Hunaja juokseva

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna ruusunmarja yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita kevyesti. Anna tekeytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli. Sekoita ennen tarjoilua. Viimeistele puuroannokset pähkinöillä/manteleilla ja juoksevalla hunajalla.
Ruusunmarja tuorepuuro
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske