Resepti
Ainekset
| 0,5 | kg | Apetit Ruusunmarjasosetta paloina |
| 0,4 | kg | Kaurahiutale |
| 0,003 | kg | Kaardemumma jauhe |
| 0,005 | kg | Inkivääri jauhettu |
| 1,5 | kg | Kaurajuomaa |
| 0,2 | kg | Turkkilaista jogurttia, laktoositon |
| Tarjoiluun: | ||
|---|---|---|
| 0,1 | kg | Pähkinöitä |
| 0,04 | kg | Hunaja juokseva |
Valmistusohjeet
- Kuumenna ruusunmarja yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
- Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita kevyesti. Anna tekeytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli. Sekoita ennen tarjoilua. Viimeistele puuroannokset pähkinöillä/manteleilla ja juoksevalla hunajalla.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti