Resepti

Ruusunmarjapikari

Ainekset

0,7 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
1 l AB-piimää
0,19 kg Sokeria
0,01 kg Vaniljasokeria
0,05 kg Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,2 l Vispikermaa, laktoositon
Sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sulatettu Ruusunmarjasose piimän joukkoon. Jätä pieni määrä soseesta koristeluun. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja kylmäsakeutuva tärkkelys hyvin keskenään. Lisää seos vispilöiden ruusunmarjapiimän joukkoon. Tarkista maku, jos haluat kirpeyttä, lisää hiukan sitruunamehua. Vaahdota kerma, lisää joukkoon kevyesti sekoittaen. Koristele sokeroidulla Ruusunmarjasoseella.

    Tarjoa välipalana tai jälkiruokana.
Ruusunmarjapikari
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske