Resepti

Ruusunmarjapikari

Ainekset

0,7 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
1 kg Piimä AB
0,19 kg Sokeria
0,01 kg Vaniljasokeri
0,05 kg Tärkkelys kylmälisakeutuva
0,2 kg Kerma vispi laktoositon
Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna ruusunmarja yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita ruusunmarjasose piimän joukkoon. Jätä pieni määrä soseesta koristeluun. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja kylmäsakeutuva tärkkelys hyvin keskenään. Lisää seos sekoittaen ruusunmarjapiimän joukkoon. Tarkista maku.
Ruusunmarjapikari
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske