Resepti
Ainekset
0,7 | kg | Apetit Ruusunmarjasosetta paloina |
1 | kg | Piimä AB |
0,19 | kg | Sokeria |
0,01 | kg | Vaniljasokeri |
0,05 | kg | Tärkkelys kylmälisakeutuva |
0,2 | kg | Kerma vispi laktoositon |
Sitruunamehu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna ruusunmarja yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita ruusunmarjasose piimän joukkoon. Jätä pieni määrä soseesta koristeluun. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja kylmäsakeutuva tärkkelys hyvin keskenään. Lisää seos sekoittaen ruusunmarjapiimän joukkoon. Tarkista maku.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |