Resepti

Ruusunmarjasmoothie välipalaksi

Ainekset

2 kg Maito kevyt, vähälaktoosinen
0,5 kg Talkkunajauho
5 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
8 kg Jogurtti maustamaton vähälaktoosinen
1,5 kg Sokeria
0,4 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna ruusunmarja yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Vispilöi talkkunajauhot maidon joukkoon. Lisää ruusunmarjasose ja jogurtti. Mausta asiakkaittesi maun mukaisesti sokerilla ja sitruunamehulla. Sekoita hyvin. Jaa laseihin. Tarjoa juoma hyvin jäähdytettynä.
Ruusunmarjasmoothie välipalaksi
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske