Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2,5 | kg | Atria Sydänmerkki gluteenittomia lihapyöryköitä |
| 0,5 | kg | Apetit Ratatouille kasvissekoitusta, pakaste |
| 0,5 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,8 | kg | Tomaattimurskaa |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,008 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,005 | kg | Suolaa |
| 0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kaada lihapyörykät GN-vuokaan. Sekoita kasvikset, tomaattimurska ja mausteet keskenään. Lisää kasviseos vuokaan. ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuumenna vuoka kiertoilmatoiminnolla 170 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä pastaa tai perunasosetta.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti