Resepti

Välimeren lihapyörykät

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,5 kg Atria Sydänmerkki gluteenittomia lihapyöryköitä
0,5 kg Apetit Ratatouille kasvissekoitusta, pakaste
0,5 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
0,8 kg Tomaattimurskaa
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,008 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,005 kg Suolaa
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,2 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Kaada lihapyörykät GN-vuokaan. Sekoita kasvikset, tomaattimurska ja mausteet keskenään. Lisää kasviseos vuokaan. ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuumenna vuoka kiertoilmatoiminnolla 170 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä pastaa tai perunasosetta.
Välimeren lihapyörykät
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske