Resepti

Bataattinachopelti

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Bataattinachopelti

Ainekset

2kplBataattia
2kplvalkosipulinkynttä hienonnettuna
1tlJuustokuminaa
1tlPaprikajauhetta
3rklApetit rypsiöljyä
Mustapippuria
Suolaa
2kplAvokadoa
200gKirsikkatomaatteja
1kplJalapeno
1kplPunasipuli
Lisäksi
2dlTacokastiketta
2dlRanskankermaa
1kplRuukku korianteria
1pktApetit Mexican kasvispihvejä

Valmistusohjeet

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pese bataatit huolellisesti ja leikkaa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Siirrä kulhoon ja lisää Apetit Rypsiöljyä, sekoita. Lisää hienonnettu valkosipuli kulhoon ja mittaa mukaan mausteet. Sekoita mausteet tasaisesti bataattiviipaleisiin. Levitä viipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 15–20 minuuttia.

2. Pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise avokadot ja poista kivet. Kaavi hedelmäliha kuorestaan ja viipaloi. Leikkaa punasipuli ja jalapeno renkaiksi.

3. Paista Apetit Mexican Kasvispihvit pannulla 5 minuuttia per puoli tai kypsennä uunissa bataattien kanssa 10 minuuttia.

4. Kun bataatit ovat kypsiä, kasaa bataattinachopelti. Ripottele bataattien pinnalle kasvikset. Koristele kastikkeilla ja viimeistele korianterilla. Tarjoile Apetit Mexican Kasvispihvien kanssa.

Reseptin tuotteet