Resepti

Grillatut broilerkoftat, pariloituja kasviksia ja hernehummusta

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton
Grillatut broilerkoftat, pariloituja kasviksia ja hernehummusta

Ainekset

Hernehummus
1rklApetit rypsiöljyä
1dlkikherneitä, säilyke
0,5kplvalkosipulinkynsi
1,5dlApetit Kotimainen hernettä
0,5tlsuolaa
Broilerkoftat
400gbroilerinjauhelihaa
1rklkorppujauhoja
0,5pssApetit sipulikuutioita
0,5kplruukkua tuoretta korianteria
1kpltuoretta chiliä
1kplvalkosipulinkynsiä
1,5tlgaram masala maustesekoitusta
Grillatut kasvikset
2rklApetit rypsiöljyä
1pssApetit Uuni&Grillikasvikset lempeä chili

Valmistusohjeet

1. Hernehummus:Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Laita kaikki hernehummuksen ainekset tehosekoittimeen ja hienonna tasaiseksi.

2. Laita broilerin jauheliha kulhoon ja lisää korppujauho. Lisää sulatetut sipulikuutiot, korianteri ja hienonnettu chili. Raasta valkosipulinkynsi joukkoon ja lisää mausteet. Muotoile jauheliha grillitikun ympärille (noin 8 kappaletta) ja grillaa noin 10-15 minuuttia kunnes ovat kypsiä.

3. Grillaa kasviksia foliovuoassa öljyssä noin 10 minuuttia kunnes kypsiä. (Uunissa 220°C noin 20 minuuttia).