Resepti
Grillatut broilerkoftat, pariloituja kasviksia ja hernehummusta
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
Hernehummus | ||
---|---|---|
1 | rkl | Apetit rypsiöljyä |
1 | dl | kikherneitä, säilyke |
0,5 | kpl | valkosipulinkynsi |
1,5 | dl | Apetit Kotimainen hernettä |
0,5 | tl | suolaa |
Broilerkoftat | ||
400 | g | broilerinjauhelihaa |
1 | rkl | korppujauhoja |
0,5 | pss | Apetit sipulikuutioita |
0,5 | kpl | ruukkua tuoretta korianteria |
1 | kpl | tuoretta chiliä |
1 | kpl | valkosipulinkynsiä |
1,5 | tl | garam masala maustesekoitusta |
Grillatut kasvikset | ||
2 | rkl | Apetit rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Uuni&Grillikasvikset lempeä chili |
Valmistusohjeet
1. Hernehummus:Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Laita kaikki hernehummuksen ainekset tehosekoittimeen ja hienonna tasaiseksi.
2. Laita broilerin jauheliha kulhoon ja lisää korppujauho. Lisää sulatetut sipulikuutiot, korianteri ja hienonnettu chili. Raasta valkosipulinkynsi joukkoon ja lisää mausteet. Muotoile jauheliha grillitikun ympärille (noin 8 kappaletta) ja grillaa noin 10-15 minuuttia kunnes ovat kypsiä.
3. Grillaa kasviksia foliovuoassa öljyssä noin 10 minuuttia kunnes kypsiä. (Uunissa 220°C noin 20 minuuttia).