Resepti

Grillatut sugar snapsit ja teriyaki-lohivartaat

Arvio: 4.1 / 5

Makean mausteiset kalavartaat tarjoillaan salaatin kera.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Grillatut sugar snapsit ja teriyaki-lohivartaat

Ainekset

Vartaat
1lohifilee
1dlteriyaki marinadi- & grillikastiketta
varrastikkuja hyvissä ajoin kylmässä vedessä liotettuna
Salaatti
1pssApetit Sugar Snapseja (á 300 g)
2rklNeito rypsiöljyä™
1jäävuorisalaattiruukku
0,5rsrucolaa
1pktfetaa kuutioituna
1kirveliruukku silputtuna
vesimelonipala
paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

1. Liota puutikkuja kylmässä vedessä mielellään tunti, että ne eivät syty palamaan grillattaessa.

2. Leikkaa lohifileestä paksuja, nahattomia suikaleita. Pujota suikaleet puutikkuihin ja pane ne tiiviisti vuokaan. Kaada päälle marinadi ja anna maustua jääkaapissa puoli tuntia.

3. Leikkaa hernepussi auki ja lorauta rypsiöljy pussiin. Ravistele ja grillaa herneenpalot kauniin värisiksi. Pidä lämpimänä. Grillaa vartaat kypsiksi.

4. Huuhtele salaatti ja ruccola. Kuutio vesimeloni. Kokoa aineksista salaatti. Viimeistele seesaminsiemenillä ja tarjoa vartaiden kanssa.