Resepti
Grillatut sugar snapsit ja teriyaki-lohivartaat
Arvio: 4.1 / 5
Makean mausteiset kalavartaat tarjoillaan salaatin kera.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
Vartaat | ||
---|---|---|
1 | lohifilee | |
1 | dl | teriyaki marinadi- & grillikastiketta |
varrastikkuja hyvissä ajoin kylmässä vedessä liotettuna | ||
Salaatti | ||
1 | pss | Apetit Sugar Snapseja (á 300 g) |
2 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
1 | jäävuorisalaattiruukku | |
0,5 | rs | rucolaa |
1 | pkt | fetaa kuutioituna |
1 | kirveliruukku silputtuna | |
vesimelonipala | ||
paahdettuja seesaminsiemeniä |
Valmistusohjeet
1. Liota puutikkuja kylmässä vedessä mielellään tunti, että ne eivät syty palamaan grillattaessa.
2. Leikkaa lohifileestä paksuja, nahattomia suikaleita. Pujota suikaleet puutikkuihin ja pane ne tiiviisti vuokaan. Kaada päälle marinadi ja anna maustua jääkaapissa puoli tuntia.
3. Leikkaa hernepussi auki ja lorauta rypsiöljy pussiin. Ravistele ja grillaa herneenpalot kauniin värisiksi. Pidä lämpimänä. Grillaa vartaat kypsiksi.
4. Huuhtele salaatti ja ruccola. Kuutio vesimeloni. Kokoa aineksista salaatti. Viimeistele seesaminsiemenillä ja tarjoa vartaiden kanssa.