Resepti

Helppo pinaattilasagne

Arvio: 2.6 / 5

Pinaattilasagneen voit lisätä joukkoon myös kalaa.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Helppo pinaattilasagne

Ainekset

2pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia (à 150 g)
4tomaattia
1pieni kesäkurpitsa
200gfetajuustoa
5dlmaustettua ruokakermaa
9lasagnelevyä
2rklpinjansiemeniä
0,5rskirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet

1. Sulata pinaatti. Leikkaa tomaatit, kesäkurpitsa ja juusto viipaleiksi. Sekoita pinaatti ja ruokakerma keskenään.

2. Kaada lasagnevuokaan noin desilitra pinaatti-ruokakermaseosta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja niiden päälle puolet tomaateista, kesäkurpitsasta ja juustosta. Kaada päälle noin desilitra pinaatti-ruokakermaseosta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja loput tomaateista, kesäkurpitsasta sekä juustosta. Lado päälle loput lasagnelevyt ja kaada päälle loput pinaatti-ruokakermaseoksesta.

3. Peitä foliolla ja kypsennä 200 °C:ssa 40 minuuttia. Poista folio ja painele päällimmäiset lasagnelevyt nesteen peittoon. Ripottele pinnalle pinjansiemenet sekä halkaistut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.

5. Vinkki! Jos haluat valmistaa kalaisan lasagnen, lisää kerrosten väliin kirjolohisuikaleita, myös tähteeksi jäänyt kypsä kala käy!

7. Vinkki! Vietä Apetit Kotimainen -ruokaviikko käyttämällä ruoanvalmistuksessa Apetit Kotimainen -tuotteita. Ainakin pussi päivässä!

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!