Resepti
Hernebruschetta
Nopeat bruschettaleivät sopivat esimerkiksi alkupalaksi juhliin.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
6 | maalaisleipäviipaletta | |
Piparjuuri-hernehummus | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (á 200 g) |
3 | rkl | ranskankermaa |
1,5 | rkl | piparjuuritahnaa |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
suolaa ja rouhittua mustapippuria | ||
Lisäksi | ||
125 | g | mozzarellajuustoa |
herneenversoja | ||
mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti. Valuta lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä. Jauha tehosekoittimessa herneet, ranskankerma, piparjuuritahna, kasviöljy ja mausteet tasaiseksi soseeksi. Paahda leivät ja leikkaa mozarella kuuteen siivuun. Sipaise leiville ensin hernesosetta. Nosta päälle mozarellaviipale ja muutama herneenverso. Rouhi päälle hieman mustapippuria.