Resepti
Hernelevite
Arvio: 3.9 / 5
Herneestä ja rahkasta saa vähärasvaisen, proteiinipitoisen levitteen leiville.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g) |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna | |
1 | prk | rahkaa (250 g) |
2 | tl | rypsi- tai seesamiöljyä |
2 | tl | Dijon-sinappia |
Lisäksi halutessasi | ||
---|---|---|
0,5 | dl | maustamatonta jogurttia |
Valmistusohjeet
1. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi. Jogurttilisäys helpottaa seoksen soseuttamista, mutta tahnasta tulee tällöin juoksevampaa.
2. Käytä tahna leivän päällä levitteenä.