Resepti
Hernepesto
Hernepestolla voi höystää sosekeittoja ja paahdettuja kasviksia. Se maistuu mainiolta myös leivän päällä sekä dippikastikkeena.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Herne |
| 0,25 | dl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 0,5 | dl | ruoanlaittofraichea (Crème Bonjour, esim. Valkosipuli ja Yrtit) |
| 0,5 | dl | mantelijauhetta |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 1 | rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa tai 1 tl kuivattua basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
2. Lisää muut ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
3. Käytä kuten tavallista pestoa, salaateissa, bruschetassa, keiton tehosteena tai pastan maustajana.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti