Resepti
Hölskyherneet
Arvio: 2.7 / 5
Hölskyherneet syntyvät samaan tapaan kuin monelle tutut hölskykurkut. Kokeile esimerkiksi kalaruokien lisänä ja salaateissa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimaisia Herneitä (à 200g) tai Apetit Kotimaisia Luomu Herneitä (à 200g) |
| 0,5 | dl | tilliä silputtuna |
| 2 | rkl | väkiviinaetikkaa |
| 1 | rkl | sokeria |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna herneet mikroaaltouunissa (800W) noin 5 minuuttia. Jäähdytä.
2. Laita kaikki ainekset tiiviskantiseen astiaan tai purkkiin ja laita kansi päälle. Hölskytä purkkia niin, että ainekset sekoittuvat hyvin. Anna maustua hetki jääkaapissa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti