Resepti

Höyrytetyt pavut

Pakastekasviksista saat muutamassa minuutissa terveellisen, värikkään ja maukkaan lisukkeen aterialle.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Höyrytetyt pavut

Ainekset

1pssApetit Vihreitä papuja paloina (à 200 g)
5dlvettä
Tarjoiluun
1tlsormisuolaa
1tlmustapippuria ja höysteitä maun mukaan

Valmistusohjeet

1. Kiehauta kattilassa vähän vettä. Lisää kattilaan pakastekasvikset höyrytysalustalla, höyrykattilan höyryosassa tai metallisessa lävikössä. Peitä kannella ja anna kasvisten kypsyä höyryssä 3-6 minuuttia kasvisten palakoosta riippuen. Mausta höyrytetyt kasvikset sormisuolalla ja pippurilla tai seuraavin vinkein:

3. Maukkaita yhdistelmiä kasviksille ja kalalle: paahdetut seesaminsiemenet + seesamiöljy, paahdetut seesaminsiemenet + sweet chilli -kastike , paahdetut cashewpähkinät + chili + Neito® Mustapippuri Mausteöljy, pistaasipähkinät + basilikanlehdet + pesto, pinjansiemenet + rypsiöljy, yrttiöljyssä paistetut leipäkrutongit.