Resepti
Höyrytetyt pavut
Pakastekasviksista saat muutamassa minuutissa terveellisen, värikkään ja maukkaan lisukkeen aterialle.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | pss | Apetit Vihreitä papuja paloina (à 200 g) |
5 | dl | vettä |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | tl | sormisuolaa |
1 | tl | mustapippuria ja höysteitä maun mukaan |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta kattilassa vähän vettä. Lisää kattilaan pakastekasvikset höyrytysalustalla, höyrykattilan höyryosassa tai metallisessa lävikössä. Peitä kannella ja anna kasvisten kypsyä höyryssä 3-6 minuuttia kasvisten palakoosta riippuen. Mausta höyrytetyt kasvikset sormisuolalla ja pippurilla tai seuraavin vinkein:
3. Maukkaita yhdistelmiä kasviksille ja kalalle: paahdetut seesaminsiemenet + seesamiöljy, paahdetut seesaminsiemenet + sweet chilli -kastike , paahdetut cashewpähkinät + chili + Neito® Mustapippuri Mausteöljy, pistaasipähkinät + basilikanlehdet + pesto, pinjansiemenet + rypsiöljy, yrttiöljyssä paistetut leipäkrutongit.