Resepti

Intialaisittain marinoitu leipäjuusto ja paistettu kasvisriisi

Arvio: 4.5 / 5

Intialaisittain marinoitu leipäjuusto ja paistettu kasvisriisi käy alkupalaksi pienenä annoksena tai pääruoaksi reiluna annoksena.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Intialaisittain marinoitu leipäjuusto ja paistettu kasvisriisi

Ainekset

250gleipäjuustoa
3rklkreikkalaista jogurttia
1tlchilijauhoa
2tlraastettua inkivääriä
1valkosipulin kynsi
2rkltikka masala -mausteseosta
1tllimen mehua
1tlsuolaa
Kastike
3rklNeito Rypsiöljyä™
2valkosipulin kynttä silputtuna
1rklraastettua inkivääriä
1tlkpaseerattua tomaattia
2tlgaram masala -maustetta
1tlchilijauhetta
1tlsokeria
1tlsuolaa
2dlkasvirasvavalmistetta
1rkltuoretta korianteria silputtuna
Tarjoiluun
4annosta keitettyä riisiä
1pssApetit Kasvissuikaleita
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuutioi leipäjuusto isoiksi kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään kulhossa. Lisää juustokuutiot marinadiin ja anna maustua noin puoli tuntia.

2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja jaa juustopalat sen päälle. Grillaa uunissa 250 asteessa grillivastusten alla viitisen minuuttia, kunnes juusto alkaa sulaa ja nosta pelti uunista.

3. Valmista kastike: Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää valkosipuli, inkivääri ja tomaattivalmiste. Kiehauta ja lisää mausteet. Keitä muutama minuutti ja lisää lopuksi kasvirasvavalmiste. Kuumena ja viimeistele korianterilla.

4. Paista kasvissuikaleet pannulla rypsiöljyssä. Lisää pannulle riisi ja paista kuumaksi.

5. Kokoa annokset pääruokakoossa syvälle lautaselle ja alkuruokakoossa pieniin kulhoihin: pohjalle kastiketta, päälle kasvisriisi ja reunoille grillattua, marinoitua leipäjuustoa.