Resepti
Juusto-pinaattiteeleivät
Arvio: 3.6 / 5
Teeleivät valmistuvat nopeasti.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 8 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia (á 150 g) |
5 | dl | hiivaleipäjauhoja |
2 | tl | leivinjauhetta |
0,5 | tl | suolaa |
75 | g | voita |
2 | dl | piimää |
1 | dl | juustoraastetta |
kourallinen hienonnettua tuoretta basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Sulata pinaatti. Sekoita hiivaleipäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Nypi voi joukkoon. Lisää sulatettu pinaatti, piimä, juustoraaste ja basilika. Sekoita taikina kulhossa ja kumoa se leivinpaperin päälle pellille. Taputtele taikina jauhotetuin käsin pyöreäksi levyksi, jonka halkaisija on noin 25 cm. Jaa levy taikinapyörällä kahdeksaksi kolmioksi. Paista teeleipiä 225 °C:ssa noin 15 minuuttia. Irrota kolmiot toisistaan lämpiminä.