Resepti

Juusto-pinaattiteeleivät

Teeleivät valmistuvat nopeasti.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 8 annosta

Juusto-pinaattiteeleivät

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia (á 150 g)
5dlhiivaleipäjauhoja
2tlleivinjauhetta
0,5tlsuolaa
75gvoita
2dlpiimää
1dljuustoraastetta
kourallinen hienonnettua tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

1. Sulata pinaatti. Sekoita hiivaleipäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Nypi voi joukkoon. Lisää sulatettu pinaatti, piimä, juustoraaste ja basilika. Sekoita taikina kulhossa ja kumoa se leivinpaperin päälle pellille. Taputtele taikina jauhotetuin käsin pyöreäksi levyksi, jonka halkaisija on noin 25 cm. Jaa levy taikinapyörällä kahdeksaksi kolmioksi. Paista teeleipiä 225 °C:ssa noin 15 minuuttia. Irrota kolmiot toisistaan lämpiminä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!