Resepti

Kaali-nuudeli-papusalaatti

Arvio: 3.5 / 5

Helppo lisukesalaatti esimerkiksi lihalle

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kaali-nuudeli-papusalaatti

Ainekset

300gkesäkaalia
1pssApetit Papusekoitusta
4annosta nuudelia
1punainen chili suikaloituna
Papu- ja nuudelimarinadi
2rklseesamiöljyä
1dlSpice Up! Makea Thai Chilikastiketta
1rklvaaleaa soijaa
0,5limetin mehu

Valmistusohjeet

1. Lisää jäinen papusekoitus kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen ja keitä 4-5 minuuttia.

2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Sekoita kastikkeen ainekset tarjoilukulhossa. Lisää chili, valutetut pavut ja nuudelit. Sekoita ja tarjoa heti.

4. Vinkki! Voit lisätä annokseen Apetit-äyriäisiä tai savukalaa.