Resepti

Kasvis-fetasalaatti

Arvio: 3.1 / 5

Uutta inspiraatiota perinteiseen fetasalaattiin!

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 5 annosta

Gluteeniton
Kasvis-fetasalaatti

Ainekset

2pssApetit Sadonkorjuukasviksia (à 600 g)
200gminitomaatteja
200gfetajuustoa
2dlkivettömiä kalamata- oliiveja
1ruukku rucolaa (tai muuta salaattia)
tuoretta minttua
Kastike:
0,5dloliiviöljyä
2rklpunaviinietikkaa
1rklhunajaa
1tloreganoa
1tlkuivattua minttua
1tlsuolaa
1tlmustapippuria

Valmistusohjeet

1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua hetki. Sulata Sadonkorjuukasvikset mikrossa tai kiehuvassa vedessä. Kaada kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Puolita minitomaatit ja murenna fetajuusto. Revi salaatti vadille ja kaada päälle kasvikset. Levitä pinnalle minitomaatit, murennettu fetajuusto ja oliivit. Viimeistele tuoreella mintulla ja tarjoile.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!