Resepti

Kasvis-kalanyytit grillissä

Arvio: 3.5 / 5

Pippurinen tuorejuusto mehevöittää kirjolohen ja kasvikset nyyteissä, jotka valmistuvat grillissä kuin itsestään.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kasvis-kalanyytit grillissä

Ainekset

600gkirjolohifileetä
2pssApetit Aurinkokasviksia (à 300 g)
1rsmustapippurituorejuustoa
2rklApetit Neito Rypsiöljyä
1rklhienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

1. Voitele öljyllä neljä 30x40 cm foliopalaa. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Aseta kunkin foliopalan keskelle kirjolohipala nahkapuoli alaspäin, ympärille Aurinkokasvikset ja sen päälle tuorejuusto nokareina.

2. Kääri foliot nyyteiksi ja grillaa 15–20 min.

3. Ripottele annosten päälle hienonnettua tilliä. Tarjoa varhaisperunoiden kanssa.