Resepti
Kasvis-kvinoasalaatti
Arvio: 4.5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
3 | dl | vettä |
1 | dl | mustaa tai vaaleaa kvinoaa |
Yrttiöljy: | ||
---|---|---|
1 | dl | Apetit rypsiöljy (à 500ml) |
0,5 | dl | sitruunamehua |
1 | rkl | sokeria |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | kurkumaa |
1 | tl | paprikajauhetta |
1 | pss | Apetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g) |
0,5 | dl | maapähkinöitä |
Koristeluun | ||
lehtipersiljaa silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Huuhtele kvinoa ja keitä vedessä 15 minuuttia. Jäähdytä.
2. Valmista yrtti-öljy sekoittamalla öljyn ainekset keskenään.
3. Laita wok kasvikset voideltuun uunivuokaan ja sekoita yrtti-öljyn joukkoon.
4. Paahda uunissa 180 asteessa noin 6 minuuttia ja jäähdytä.
5. Sekoita kvinoa kasvisten joukkoon ja lisää rouhitut maapähkinät. Anna maustua hetki.
6. Koristele lehtipersiljalla.
7. Vinkki: Voit tarjota salaatin myös lämpimänä.