Resepti

Kasvis-kvinoasalaatti

Arvio: 4.5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton Vegaaninen
Kasvis-kvinoasalaatti

Ainekset

3dlvettä
1dlmustaa tai vaaleaa kvinoaa
Yrttiöljy:
1dlApetit rypsiöljy (à 500ml)
0,5dlsitruunamehua
1rklsokeria
1tlsuolaa
1tlkurkumaa
1tlpaprikajauhetta
1pssApetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g)
0,5dlmaapähkinöitä
Koristeluun
lehtipersiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

1. Huuhtele kvinoa ja keitä vedessä 15 minuuttia. Jäähdytä.

2. Valmista yrtti-öljy sekoittamalla öljyn ainekset keskenään.

3. Laita wok kasvikset voideltuun uunivuokaan ja sekoita yrtti-öljyn joukkoon.

4. Paahda uunissa 180 asteessa noin 6 minuuttia ja jäähdytä.

5. Sekoita kvinoa kasvisten joukkoon ja lisää rouhitut maapähkinät. Anna maustua hetki.

6. Koristele lehtipersiljalla.

7. Vinkki: Voit tarjota salaatin myös lämpimänä.