Resepti

Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko

Arvio: 4 / 5

Tee kotoisa perunasosevuoka lakto-vegetaarisesti Apetit Kasvisjauhispyöryköistä. Piilota ruokaan ajankohtaisesti myskikurpitsakukutioita.

Valmistusaika:

Gluteeniton Vegaaninen
Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko

Ainekset

300gmyskikurpitsaa (punnittu ilman kuorta)
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutiota
1rklApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
1prkApetit Yrttinen Perunamuusia
2dlkasvirasvakermaa
2dljuustoraastetta (halutessasi vegaanista)
1pssApetit Kasvisjauhispyöryköitä
ripaus mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Sekoita uunivuoassa keskenään kuutioitu ja kuorittu myskikurpitsa, sipulikuutiot ja kasviöljy. Paahda uunissa 250-asteessa 20 minuuttia.

2. Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon lisäksi kasvirasvakerma sekä juustoraaste.

3. Ota muutama myskikurpitsakuutio sivuun.

4. Jaa perunamuusi uunivuokaan ja painele seokseen pyörykät. Mausta mustapippurilla ja koristele ruoka myskikurpitsakuutioilla.

5. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanyt väriä ja pyörykät ovat kuumentuneet.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!