Resepti
Kasvisjauhis-myskikurpitsa-perunasoselaatikko
Tee kotoisa perunasosevuoka lakto-vegetaarisesti Apetit Kasvisjauhispyöryköistä. Piilota ruokaan ajankohtaisesti myskikurpitsakukutioita.
Valmistusaika:
Ainekset
300 | g | myskikurpitsaa |
1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutiota |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | prk | Apetit Yrttinen Perunamuusia |
2 | dl | kasvirasvakermaa |
2 | dl | juustoraastetta |
1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä |
ripaus mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Sekoita uunivuoassa keskenään kuutioitu ja kuorittu myskikurpitsa, sipulikuutiot ja kasviöljy. Paahda uunissa 250-asteessa 20 minuuttia.
2. Valmista perunamuusi pakkauksen ohjein. Sekoita joukkoon lisäksi kasvirasvakerma sekä oluthiiva tai juustoraaste.
3. Ota muutama myskikurpitsakuutio sivuun.
4. Jaa perunamuusi uunivuokaan ja painele seokseen pyörykät. Mausta mustapippurilla ja koristele ruoka myskikurpitsakuutioilla.
5. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanyt väriä ja pyörykät ovat kuumentuneet.