Resepti

Kasvispannu

Koska Tuorekset on pesty, kuorittu ja pilkottu, valmistuu ruoka niistä nopeasti.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton
Kasvispannu

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Wok kasvissekoitusta (à 450 g)
2rklApetit-rypsiöljyä
2pktmustia papuja suolaliemessä (à 285 g)
2pssSpiceUp! Sataykastiketta
Tarjoiluun
100gmozzarellaa

Valmistusohjeet

1. Wokkaa kasviksia pannulla öljyssä muutama minuutti.

2. Valuta liemi pavuista ja kaada pavut wokkiin.

3. Lisää maustekastike ja kuumenna. Viimeistele ja tarjoa juuston kanssa.

4. Vinkki! Mozzarellan sijaan voit käyttää myös raejuustoa tai vegaanille ja maidottomalle savustettua tofua.