Resepti

Kevätsalaatti

Arvio: 4 / 5

Parsasta tulee todella rapeaa, kun keität sen terävästi ja jäähdytät jääkylmässä vedessä. Kepeäksi kastikkeeksi sopii sitruunainen rypsiöljy.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kevätsalaatti

Ainekset

1tankoparsanippu
1pssbabypinaattia (80 g)
1kevätsipulinippu
1pssApetit Kotimainen Herne (200 g)
Kastike
2rklApetit Sitruuna-basilika rypsiöljy
1rklvalkoviinietikkaa
sormisuolaa
ryytineidon eli Nigellan siemeniä

Valmistusohjeet

1. Huuhtele parsat ja taita päästä pois kova kantaosa. Keitä parsaa kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia ja jäähdytä se sitten nopeasti jääkylmässä vedessä.

2. Huuhtele pinaatti ja sipulit. Leikkaa sipulit ja parsa haarukkapaloiksi.

3. Sekoita salaattikulhon pohjalla kastikkeen ainekset. Lisää kasvikset, sekoita ja tarjoa heti.