Resepti
Kikhernesalaatti
Arvio: 1 / 5
Paahda kikherneet ja kasvikset ja popsi ne pois maukkaaseen kastikkeeseen pyöräytettyinä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | prk | kikherneitä |
| 1 | pss | Apetit Kartanon kasvikset |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 0,5 | tl | suolaa |
| Kastike: | ||
|---|---|---|
| 3 | rkl | Apetit Kotimainen Sitruuna-basilika Rypsi&rapsiöljyä |
| 1 | tl | sinappia |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 1 | rkl | ruokokidesokeria |
| lehtipersiljaa | ||
Valmistusohjeet
1. Jaa kasvikset uunivuokaan ja paahda niitä 225 asteessa 20 minuuttia. Sekoita kastike.
2. Sekoita kastike kasviksiin ja tarjoa kuumana hyvän leivän kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti