Resepti
Kikhernesalaatti
Arvio: 1 / 5
Paahda kikherneet ja kasvikset ja popsi ne pois maukkaaseen kastikkeeseen pyöräytettyinä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
2 | prk | kikherneitä |
1 | pss | Apetit Kartanon kasvikset |
3 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
1 | tl | suolaa |
Kastike: | ||
---|---|---|
1 | dl | Apetit Kotimainen Sitruuna-basilika Rypsi&rapsiöljyä |
1 | tl | sinappijauhetta |
0,5 | tl | suolaa |
1 | rkl | ruokokidesokeria |
lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Jaa kasvikset uunivuokaan ja paahda niitä 225-asteessa 20 minuuttia. Sekoita kastike.
2. Sekoita kastike kasviksiin ja tarjoa kuumana hyvän leivän kera.