Resepti
Kirjolohi-ruohosipulipasta
Maustetuilla tuorejuustoilla uutta makua peruspastaan!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
0,5 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | rs | kirjolohisuikaleita |
0,5 | purjopala | |
0,5 | suolakurkku | |
1 | dl | ruokakermaa |
0,5 | dl | ruohosipulituorejuustoa |
0,5 | kpl | valkosipulia |
0,5 | tl | sitruunapippuria |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
125 | g | tuorepastaa keitettynä |
ruohosipulia |
Valmistusohjeet
1. Lorauta pannulle tilkka rypsiöljyä ja paista kala siinä kypsäksi. Suikaloi purjo ja kuutio suolakurkku ja lisää ne ja tuorejuusto pannulle.
2. Mausta valkosipulilla ja sitruunapippurilla.
3. Tarjoile tuorepastan kastikkeena ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia.