Resepti

Kirjolohi-ruohosipulipasta

Maustetuilla tuorejuustoilla uutta makua peruspastaan!

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Kirjolohi-ruohosipulipasta

Ainekset

0,5rklNEITO™ -rypsiöljyä
1rskirjolohisuikaleita
0,5purjopala
0,5suolakurkku
1dlruokakermaa
0,5dlruohosipulituorejuustoa
0,5kplvalkosipulia
0,5tlsitruunapippuria
Tarjoiluun:
125gtuorepastaa keitettynä
ruohosipulia

Valmistusohjeet

1. Lorauta pannulle tilkka rypsiöljyä ja paista kala siinä kypsäksi. Suikaloi purjo ja kuutio suolakurkku ja lisää ne ja tuorejuusto pannulle.

2. Mausta valkosipulilla ja sitruunapippurilla.

3. Tarjoile tuorepastan kastikkeena ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia.