Resepti
Kirkas lohikeitto
Arvio: 3.6 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | l | Vettä |
| 2 | kpl | Kalaliemikuutioita |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Keittokasviksia (`a 750g) |
| 1 | tl | Suolaa |
| 300 | g | lohta tai kirjolohta |
| 2 | rkl | Hienonnettua tuoretta tilliä |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi, lisää liemikuutiot ja sekoita.
2. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 10 minuuttia.
3. Lisää suola sekä reiluiksi paloiksi leikattu kala ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsyneet.
4. Ota kattila liedeltä ja lisää silputtua tilliä.
5. Tarjoile ja nauti.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti