Resepti

Kirkas lohikeitto

Arvio: 3.6 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton Gluteeniton
Kirkas lohikeitto

Ainekset

1lVettä
2kplKalaliemikuutioita
1pssApetit Kotimainen Peruna & Keittokasviksia (`a 750g)
1tlSuolaa
300glohta tai kirjolohta
2rklHienonnettua tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

1. Kiehauta vesi, lisää liemikuutiot ja sekoita.

2. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 10 minuuttia.

3. Lisää suola sekä reiluiksi paloiksi leikattu kala ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsyneet.

4. Ota kattila liedeltä ja lisää silputtua tilliä.

5. Tarjoile ja nauti.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!