Resepti
Kruunusekoitus-leipäjuustopiirakka
Arvio: 4.1 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 8 palaa
Ainekset
1 | pkt | Ruis-perunataikinaa (à 400g) |
Täyte | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300g) |
1,5 | dl | Leipäjuustoa kuutioituna |
Kastike | ||
1 | pkt | Yrttimaustettua tuorejuustoa (à 200g) |
2 | dl | Ruokakermaa |
3 | kpl | Kananmunaa |
1 | tl | Suolaa |
Päälle | ||
1 | dl | Mustaleima emmental raastetta |
Valmistusohjeet
1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Painele taikina voidellun ᴓ 28 cm vuoan pohjalle ja reunoille.
3. Kaada yksi pussi jäisiä kasviksia vuokaan.
4. Lisää kuutioitu leipäjuusto.
5. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
6. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
7. Anna vetäytyä huoneen lämmössä noin 5 minuuttia ennen ruokailua.