Resepti
Kukkakaali-avokadotahna
Arvio: 4.3 / 5
Kevennä avocadotahnan rasvapitoisuutta ja hintaa soseuttamalla joukkoon paistettua kukkakaalia. Maku vain paranee!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | tl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | chili | |
1 | pss | Apetit Kukkakaalia |
1 | avokado | |
1 | sitruunan mehu |
Valmistusohjeet
1. Paista kukkakaalit kypsäksi pannulla kasviöljyssä.
2. Halkaise avocado ja poista kivi. Koverra sisus tehosekoittimen kannuun. Lisää kukkakaali ja sitruunamehu. Jauha tasaiseksi tahnaksi.
3. Käytä tahnaa dippailuun, levitteeksi ja kasvis- tai kalahampurilaisen kastikkeena.