Resepti
Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella
Arvio: 3 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
400 | g | perunaa kuorittuna ja kuutioituna |
1 | g | Apetit Kukkakaalia |
2 | dl | kypsiä, pakkauksen ohjeella liotettuja ja keitettyjä kikherneitä |
ruccolaa | ||
2 | tl | currya |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | juustokuminaa |
1 | tl | korianteria |
0,5 | tl | kanelia |
1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna | |
3 | tl | viinietikkaa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Keitä perunakuutioita suolalla maustesussa vähässä vedessä 10 minuuttia tai kunnes peruna on kypsää.
2. Kumoa kukkakaali kulhoon ja kaada päälle hetkeksi perunoiden keitinvesi. Siivilöi kukkakaali.
3. Kuumenna paistinpannulla tilkka rypsiöljyä sekä curry. Paista perunakuutiot ja kukkakaalit siinä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi pannulle myös kypsät kikherneet kuumenemaan. Sekoita curryvinaigrette.
4. Kokoa salaatti perunakuutioista, kukkakaalista, kikherneistä ja ruccolasta. Lusikoi kastikkeeksi curryvinaigretteä.
6. Vinkki! Tarjoa lämmin salaatti kalan lisukkeena.