Resepti

Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella

Arvio: 3 / 5

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella

Ainekset

400gperunaa kuorittuna ja kuutioituna
1gApetit Kukkakaalia
2dlkypsiä, pakkauksen ohjeella liotettuja ja keitettyjä kikherneitä
ruccolaa
2tlcurrya
2rklNeito Rypsiöljyä™
1tljuustokuminaa
1tlkorianteria
0,5tlkanelia
1valkosipulinkynsi hienonnettuna
3tlviinietikkaa
1tlsuolaa
1tlmustapippuria

Valmistusohjeet

1. Keitä perunakuutioita suolalla maustesussa vähässä vedessä 10 minuuttia tai kunnes peruna on kypsää.

2. Kumoa kukkakaali kulhoon ja kaada päälle hetkeksi perunoiden keitinvesi. Siivilöi kukkakaali.

3. Kuumenna paistinpannulla tilkka rypsiöljyä sekä curry. Paista perunakuutiot ja kukkakaalit siinä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi pannulle myös kypsät kikherneet kuumenemaan. Sekoita curryvinaigrette.

4. Kokoa salaatti perunakuutioista, kukkakaalista, kikherneistä ja ruccolasta. Lusikoi kastikkeeksi curryvinaigretteä.

6. Vinkki! Tarjoa lämmin salaatti kalan lisukkeena.