Resepti

Kukkakaali-papupannu intialaisittain

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4-6 annosta

Gluteeniton
Kukkakaali-papupannu intialaisittain

Ainekset

1iso sipuli
3valkosipulinkynttä
2rklvoita
2pssApetit kukkakaalia (à 250 g)
1pssApetit papusekoitusta (a 300 g)
1prkpaseerattua tomaattia (a 400 g)
2tlgaram masala- mausteseosta
1tlkanelia
1tlkurkumaa
2rklraastettua inkivääriä
1limetin mehu
2dlpaksua turkkilaista jogurttia
suolaa
1dlhienonnettua korianteria
1dlrouhittuja suolapähkinöitä
keitettyä basmatiriisiä

Valmistusohjeet

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna voi isolla paistinpannulla ja kuullota sipulit pehmeiksi.

2. Lisää kasvikset ja paista muutama minuutti välillä sekoitellen. Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon kaikki mausteet ja lisää se pannulle. Sekoita ja hauduta noin 10 minuuttia.

3. Lisää sitten limetin mehu ja jogurtti, ripaus suolaa sekä hienonnettu korianteri. Sekoita hyvin ja hauduta vielä noin 10 minuuttia.

4. Viimeistele suolapähkinöillä ja tarjoile keitetyn basmatiriisin kera.