Resepti

Kukkakaali-vuohenjuustokeitto

Arvio: 3 / 5

Kuohuvan juhlava kukkakaalikeitto, jota voit käyttää myös kalan kastikkeena.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Kukkakaali-vuohenjuustokeitto

Ainekset

5dlkasvislientä
1pssApetit Kukkakaalia (250 g)
1rsChevre-tuorejuustoa (á 150 g)

Valmistusohjeet

1. Mittaa kattilaan kasvisliemi. Lisää kukkakaali.

2. Keitä keskilämmöllä 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää.

3. Soseuta sauvasekoittajalla. Sulata joukkoon tuorejuusto.

5. Vinkki! Jos valmis keitto joutuu odottelemaan syöjiä, pidä se kuumana ja pyöräytä sauvasekoittajalla kuohkeaksi juuri ennen tarjoilua.