Resepti
Levite
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 10 annosta
Ainekset
| 200 | g | voita |
| 1 | dl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi-&rapsiöljyä |
| 0,5 | dl | kivennäisvettä (vichyä) |
| ripaus merisuolahiutaleita |
Valmistusohjeet
1. Pilko voi kulhoon ja pehmennä se esimerkiksi lämpimässä vesihauteessa tai mikrossa siten, että voi on pehmeää muttei vielä sulaa.
2. Vatkaa voin joukkoon rypsi-rapsiöljy sekä kivennäisvesi ja mausta seos merisuolahiutaleilla (sekä halutessasi muilla mausteilla ja/tai yrteillä).
3. Kaada seos sopivan kokoiseen laakeahkoon vuokaan ja anna sen kovettua jääkaapissa. Valmis levite säilyy jääkaapissa noin 2 viikkoa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti