Resepti

Lohi-munakasrulla

Arvio: 82.7

Hurmaa maukkailla lohi-munakasrullilla vieraasi. Yksinkertaista, mutta maistuvaa!

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Lohi-munakasrulla

Ainekset

Munakaspohja:
5dllaktoositonta maitoa
5kananmunaa
2tlsuolaa
2rkltuoretta persiljaa silputtuna
2dlvehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
Täyte:
500gApetit Perinteinen Savulohifileetä
400glaktoositonta tuorejuustoa
1tlsitruunapippuria
Tarjoiluun:
1rklruohosipulia silputtuna

Valmistusohjeet

1. Sekoita maito, munat, suola ja persiljasilppu kulhossa. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja sekoita seos muna-maitoseokseen. Vuoraa korkeareunainen uunipelti leivinpaperilla. Kaada seos pellille. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille ja anna jäätyä.

2. Sekoita keskenään puolet savulohesta, tuorejuusto ja sitruunapippuri. Saksi joukkoon ruohosipulia. Levitä seos jäähtyneelle munakaslevylle. Jaa päälle loppu savulohi, kääri rullalle ja nosta jääkaappiin vähintään tunniksi. Koristele tarjottaessa ruohosipulilla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!