Resepti

Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike

Lohipastarmista voit koota maukkaan salaatin.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike

Ainekset

500gLohipastramia
1dlTeriyaki-kastiketta (tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus!)
0,25varhaiskaalia
1kurkku
lehtipersiljaa silputtuna
Kastike:
1dlvispikermaa vaahdotettuna
2tlwasabia
3keräsalaatin lehteä

Valmistusohjeet

1. Lohipastramin resepti: <a href="http://www.apetit.fi/fi/reseptit/resepti/lohipastrami?q=lohipast" target="_blank">Lohipastrami</a>

2. Raasta kaali kulhoon. Marinoi se teriyakikastikkeella. Lisää joukkoon kurkusta leikattuja suikaleita.

3. Paloittele lohipastrami kulhoon ja sekoita. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Viimeistele lehtipersiljasilpulla.

4. Vaahdota kermavaahto. Mausta se wasabilla. Kauniin vihreän värin saat kun surautat salaatinlehtiä soseeksi tehosekoittajalla tai sauvasekottajalla vesitilkan kera ja käytät siitä saatua mehua siivilöitynä kermavaahdon värjäämiseen.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!