Resepti
Makkarasalaatti
Arvio: 3.8 / 5
Kotoisa lenkki on haluttua herkkua myös lämpimässä juuressalaatissa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutiota |
0,5 | pkt | HK Sininen Lenkki® Perinteinen |
0,5 | romainesalaattiruukku | |
0,5 | punasipuli | |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | tl | sormisuolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | rkl | chilimajoneesia |
1 | rkl | persiljaa silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna 1 rkl kasviöljyä paistinpannulla ja lisää jäiset juureskuutiot. Kuumenna noin 10 minuuttia kasviksia sekoitellen. Siirrä kasvikset sivuun ja pidä lämpiminä.
2. Kuori ja kuutioi lenkki ja ruskista pannulla kasviöljyssä herkullisen ruskeiksi.
3. Kokoa aineksista salaatti. Huuhdo ja suikaloi joukkoon romainesalaatti ja suikaloi joukkoon sopiva määrä kuorittua punasipulia. Mausta suolalla, pippurilla ja yrttisilpulla. Tarjoa haaleana chilimajoneesin kanssa.