Resepti

Makkarasalaatti

Kotoisa lenkki on haluttua herkkua myös lämpimässä juuressalaatissa.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Makkarasalaatti

Ainekset

2rklNeito rypsiöljyä™
1pssApetit Kotimainen Juureskuutiota
0,5pktHK Sininen Lenkki® Perinteinen
0,5romainesalaattiruukku
0,5punasipuli
Tarjoiluun
1tlsormisuolaa
1tlmustapippuria
1rklchilimajoneesia
1rklpersiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

1. Kuumenna 1 rkl kasviöljyä paistinpannulla ja lisää jäiset juureskuutiot. Kuumenna noin 10 minuuttia kasviksia sekoitellen. Siirrä kasvikset sivuun ja pidä lämpiminä.

2. Kuori ja kuutioi lenkki ja ruskista pannulla kasviöljyssä herkullisen ruskeiksi.

3. Kokoa aineksista salaatti. Huuhdo ja suikaloi joukkoon romainesalaatti ja suikaloi joukkoon sopiva määrä kuorittua punasipulia. Mausta suolalla, pippurilla ja yrttisilpulla. Tarjoa haaleana chilimajoneesin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!