Resepti

Marokkolainen porkkanasalaatti

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2-3 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Marokkolainen porkkanasalaatti

Ainekset

500gporkkanaa
3rklApetit-rypsiöljyä
1tljuustokuminaa
0,5tlchiliä
0,5tlkanelia
0,5tljauhettua inkivääriä
1rklruokosokeria
1valkosipulin kynsi murskattuna
suolaa
Lisäksi:
1dlkvinoaa
kuivattuja miniviikunoita ja pähkinöitä
lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

1. Pese ja kuori porkkanat. Raasta ne karkeaksi raasteeksi.

2. Sekoita kasviöljyyn appelsiinimehu, mausteet ja valkosipuli. Sekoita liemi porkkanaraasteeseen ja jätä maustumaan.

3. Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se salaattiin. Viimeistele puolitetuilla viikunoilla, lehtipersiljalla ja pähkinöillä. Nauti lisäkkeenä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!