Resepti
Mausteinen Sriracha-lohisalaatti
Arvio: 3.8 / 5
Raastetusta kurkusta tulee hauskan näköinen salaatti. Tee tarjolle sriracha-majoneesi ja kokoa kiinnostavat annokset salaatista ja savukalasta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
300 | g | savulohta |
1 | kurkku | |
1 | avokado | |
1 | tl | riisiviinietikkaa |
1 | rkl | seesaminsiemeniä paahdettuna |
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä |
Kastike | ||
---|---|---|
0,5 | dl | majoneesia |
1,5 | tl | sriracha-kastiketta |
Tarjoiluun | ||
3 | rkl | parmesaania |
Valmistusohjeet
1. Kuori kurkku ja halkaise se pituussuunnassa. Koverra keskusta pois ja raasta kurkusta mahdollisimman pitkiä suikaleita. Kuori avokado ja poista kivi. Leikkaa avokado paloksi tai lohkoiksi. Mausta seos riisiviinietikalla ja siemenillä.
2. Leikkaa lohi annospaloiksi. Kokoa aineksista salaattiannokset.
3. Sekoita kastike ja nosta se kulhossa tarjolle. Tarjoa raastetun tai lastuiksi leikatun parmesaanijuuston kera.