Resepti

Chili-valkosipulimarinoidut pavut

Arvio: 4.2 / 5

Papu on proteiinipitoinen palkokasvi, joka täydentää aterian ravintosisältöä maukkaasti.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Chili-valkosipulimarinoidut pavut

Ainekset

1pssApetit Papusekoitusta (à 300 g)
1rklchili-valkosipulikastiketta pullosta
1limetin mehu
1rklsokeria
0,5dlvettä
ruohosipulisilppua

Valmistusohjeet

1. Höyrytä pavut kypsiksi. Sekoita kastike ja kaada se kuumille pavuille. Lisää ruohosipuli. Tarjoa heti tai anna marinoitua jääkaapissa ruokailuun asti ja tarjoa kylmänä kasvislisäkkeena.

2. Vinkki! Marinoidut pavut ovat maukas lisä myös salaatissa.