Resepti
Chili-valkosipulimarinoidut pavut
Arvio: 4.2 / 5
Papu on proteiinipitoinen palkokasvi, joka täydentää aterian ravintosisältöä maukkaasti.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Papusekoitusta (à 300 g) |
1 | rkl | chili-valkosipulikastiketta pullosta |
1 | limetin mehu | |
1 | rkl | sokeria |
0,5 | dl | vettä |
ruohosipulisilppua |
Valmistusohjeet
1. Höyrytä pavut kypsiksi. Sekoita kastike ja kaada se kuumille pavuille. Lisää ruohosipuli. Tarjoa heti tai anna marinoitua jääkaapissa ruokailuun asti ja tarjoa kylmänä kasvislisäkkeena.
2. Vinkki! Marinoidut pavut ovat maukas lisä myös salaatissa.