Resepti
Mehevä uunikala
Arvio: 3.8 / 5
Uunikalasta saa mehevän kermaisella kasvispedillä tomaatin alla kypsennettynä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kasvislisäke Lehtikaalilla |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
2 | dl | maustettua ruokakermaa tai kasvirasvavalmistetta |
1 | kpl | kirjolohifilee |
kalamaustetta | ||
Päälle | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
1 | rkl | Neito™ rypsiöljyä |
3 | kpl | tomaattia viipaloituna |
1 | dl | juustoraastetta |
Tarjoiluun | ||
1 | prk | Apetit Perinteinen Perunamuusia |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasvilisäke kulhossa mikroaaltouunissa täydellä teholla 4-5 min. Mausta ja lisää joukkoon kermavalmiste. Jaa seos uunivuokaan. Poista kalasta nahka. Nosta päälle kala.
2. Ruskista sipulikuutiot paistinpannulla kasviöljyssä. Jaa sipuli, tomaatit ja juusto kalan päälle. Kypsennä uunissa +225 asteessa noin 15 minuuttia.
3. Vinkki! Jos haluat kalan nahattomaksi, mutta et huomannut pyytää palvelutiskin henkilöstöä poistamaan sitä tai et osaa tai halua poistaa sitä veitsellä, voit tämä lukijan vinkki olla sinulle mieleinen: pane kalafilee annospaloina leivinpaperilla suojatulle kuumalle pannulle. Kuumenna hetki, nosta kala sivuun ja vetäise nahka irti.