Resepti

Mexikolainen salaatti suurelle seurueelle

Helppo ja supermaukas salaatti suurelle juhlajoukolle.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 10 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Mexikolainen salaatti suurelle seurueelle

Ainekset

1appelsiinin kuori raastettuna ja mehu puristettuna
1limetin kuori raastettuna ja mehu puristettuna
1sitruunan kuori raastettuna ja mehu puristettuna
2valkosipulin kynttä
2tlmexico-mausteseosta tai chilimaustetta
1tlhunajaa
1dlNeito rypsiöljyä™
1tlcayannepippurihiutaleita
1punasipulia kuutioituna
1pssApetit Amerikansekoitusta (à 300 g)
1pssApetit Papusekoitusta (à 300 g)
1pssApetit Herne-maissi-porkkanaa (à 200 g)
3tomaattia kuutioituna
3avocadoa kuutioituna
1lehtipersiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

1. Sekoita sitrusmehut, sitruskuoriraasteet, valkosipuli, mausteet, hunaja, rypsiöljy ja cayannepippuri-/chilihiutaleet kannellisessa tölkissä hyvin ravistellen.

2. Kiehauta pakastekasvikset ja jäähdytä ne nopeasti vedessä, jossa on jääpaloja.

3. Sekoita kastike kypsiin, jäähdytettyihin kasviksiin. Anna marinoitua jääkaapissa tunti ennen tarjoilua.

4. Lisää juuri ennen tarjoilua tomaatti, avokado ja persilja.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!