Resepti
Minttu-herne Coleslaw
Arvio: 3.8 / 5
Makurikkaimman cole slawn saat antamalla sen tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | l | valkokaalia suikaloituna tai karkeasti raastettuna |
| Kastike | ||
|---|---|---|
| 0,5 | dl | sokeria |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 1 | hyppysellinen mustapippuria | |
| 1 | dl | piimää |
| 1 | dl | majoneesia |
| 1,5 | rkl | valkoista balsamicoa |
| 0,5 | sitruunan mehu | |
| Tarjoiluun | ||
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (á 200g) |
| 1 | rkl | minttua |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kannellisen kulhon pohjalla. Lisää kaali ja sekoita. Anna tekeytyä yön yli jääkaapissa.
2. Lisää herneet ja minttu.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti